Jocuri Fotbal
jocuri

Jocuri Fotbal la Jocuri100.ro

Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014 Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014
Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014 este un joc de fotbal pentru baieti care ne duce pe plaiurile braziliene la Campionatul Mondial de fotbal.
Captain WorldCup Captain WorldCup
In acest joc denumit Captain WorldCup trebuie sa avansezi pe terenul de fotbal si sa treci de adversari, sarind cu mingea peste ei.
Penalty Cup 2014 Penalty Cup 2014
Penalty Cup 2014 is a football game where we have to shoot penalties at the 2014 World Cup in Brazil, a very funny soccer game.
Supreme Football Supreme Football
In Supreme Football we have to play a football game where we have to beat our opponent and win the World Cup in a very cool football game.
Football A New Challenge Football A New Challenge
Īn acest joc aveți nevoie sa trageti o cale mai scurtă pentru minge cu succes pentru a inscrie un gol. Faceți clic pe player (punct galben), pentru a trece mingea la el. Mingea se va deplasa la jucător apasat.
Penalty World Cup Brazil Penalty World Cup Brazil
Cristiano Ronaldo - Magicianul cu mingea și mare vedetă a fotbalului de la Real Madrid. Loviturile sale sunt incredibile, tehnica sa de lovitură este fantastica, pe scurt, el e fotbalist perfect.
Brazil World Cup Shoot Out Brazil World Cup Shoot Out
Īn acest joc online gratuit va trebui să executati șase suturi pe poartă īn 60 de secunde intr-un joc foarte simpatic de fotbal.
Big Head Football Big Head Football
In Big Head Football trebuie sa ne alegem personajul favorit iar apoi sa incercam sa invingem fiecare dintre adversari in acest joc de fotbal foarte haios.
Super Soccer Strikers Super Soccer Strikers
Super Soccer Strikers este un joc de fotbal in care vei putea sa iei parte la cel mai tare turneu la Campionatul Mondial de fotbal si poti deveni campion mondial!
Football Stars World Cup Football Stars World Cup
Football Stars World Cup este un joc nou de fotbal unde poti participa la turneul final al Cupei Mondiale la fotbal din Brazilia.
Street World Cup 2014 Street World Cup 2014
Cupa Mondiala va fi castiga pe strazi, in afara stadioanelor, in acest joc. Care echipa fan crezi ca va castiga trofeul?
Monster World Cup 2014 Monster World Cup 2014
Sunteti gata pentru Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia 2014? Aceasta nu este o cupa mondiala obisnuita, este Cupa Mondiala a monstrilor!
Cristiano Ronaldo Footy Cristiano Ronaldo Footy
Cristiano Ronaldo Footy este un joc de fotbal al echipei celebrului fotbalist portughez, jucator al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.
Free Kick King Free Kick King
Daca vrei sa castigi Cupa Mondiala, atunci trebuie sa fii regele loviturilor de pedeapsa in aceste jocuri de fotbal de tras la poarta.
Kiba League Kiba League
Un joc de fotbal care se joaca intr-un stadion foarte frumos, o grafica foarte reusita si echipe foarte puternice din Premiership..trage la poarta sau apara mingile la 11 metri.
Super Sprint Soccer Super Sprint Soccer
Un joc de fotbal de masa cu o noua infatisare, va trebui sa iti folosesti echipa de jucatori pentru a completa golurile intr-o varietate de jocuri de puzzle.
Stelele fotbalului Stelele fotbalului
Foloseste-ti abilitatile de fotbalist in Campionatul stelelelor din fotbal in acest joc. Joaca in una dintre cele 6 echipe prezente in joc.
Campionatul mondial de fotbal Campionatul mondial de fotbal
Mergi cu echipa ta favorita la Campionatul Mondial de Fotbal si incearca sa devii cel mai bun dintre toti!
Fotbal cu smurfii la cupa mondiala Fotbal cu smurfii la cupa mondiala
Cupa mondiala a smurfilor este un joc foarte frumos de fotbal. Smurfii din 32 de tari s-au adunat si incearca sa castige aceasta cupa.
Penaltyuri de Craciun Penaltyuri de Craciun
Alege un jucator de fotbal si incearca sa inscrii cel mai frumos gol pe care l-ai inscris vreodata in jocuri cu fotbal.
Competitia de lovituri de pedeapsa Competitia de lovituri de pedeapsa
Testeaza-ti abilitatile de jucator de fotbal in jocul Competitia de lovituri de pedeapsa si controleaza fotbalistul inscriind cat mai multe penalty-uri.
Play for your club Play for your club
Joaca fotbal pentru echipa favorita impotriva altor adversari din liga de fotbal. Ai 20 de lovituri sa punctezi cat mai mult in aceste jocuri de fotbal.
Italian goalkeeper Italian goalkeeper
You are the keeper of a team of Italian football. Help your team win the match with his saved. The victory is in your hands! Be prepared to defend the goal in this first person ombudsman.
Penguin Soccer Penguin Soccer
Plays like a penguin to become a football star, jocuri cu fotbal intre pinguini.


Pagina urmatoare -->