Jocuri Fotbal
jocuri

Jocuri Fotbal la Jocuri100.ro

Fotbal American
Fotbal american este un joc de fotbal, dar altfel de cum il stim noi, sportul cel mai iubit de europeni. Fotbalul american este similar rugby-ului de la noi.
Soccer Madness
Soccer Madness este un joc de fotbal in care trebuie sa ghidezi jucatorul catre poarte inscriind goluri in jocuri cu fotbal.
Fotbal pe contraatac
Fotbal pe contraatac este un joc din categoria jocuri fotbal in care trebuie sa jucam in campionatul mondial sau intr-o liga a tarii pe care o alegem.
Gol Gol Gol
Un simpatic joc de fotbal in care trebuie sa inscrii cat mai multe goluri in poarta adversarului. Tine apasat pe mouse si seteaza puterea loviturii.
Loveste mingea
Loveste mingea cu mouse-ul si incearca sa ajungi in poarta. Odata ce ai ajuns, va aparea o steluta pe care trebuie s-o colectezi. Strange cat mai multe puncte.
Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014
Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014 este un joc de fotbal pentru baieti care ne duce pe plaiurile braziliene la Campionatul Mondial de fotbal.
Capitanul Cupei Mondiale
In acest joc denumit Capitanul Cupei Mondiale trebuie sa avansezi pe terenul de fotbal si sa treci de adversari, sarind cu mingea peste ei.
Lovituri de pedeapsa la cupa mondiala 2014
Lovituri de pedeapsa la cupa mondiala 2014 este un joc de fotbal in care va trebui sa tragi la poarte penalty-uri la ultima cupa mondiala la fotbal in Brazilia.
Fotbal suprem
In fotbal suprem trebuie sa jucam un joc de fotbal in care trebuie sa ne infrangem oponentul si sa castigam cupa mondiala la jocuri de fotbal.
Fotbal ca o noua provocare
In acest joc aveti nevoie sa trageti in minge cu succes pentru a inscrie un gol. Faceti clic pe player (punct galben), pentru a trece mingea la el. Mingea se va deplasa la jucatorul apasat.
Lovituri de penalty in Brazilia
Cristiano Ronaldo - Magicianul cu mingea si mare vedeta a fotbalului de la Real Madrid. Loviturile sale sunt incredibile, tehnica sa de lovitura este fantastica, pe scurt, el e fotbalist perfect.
Trage la poarte Cupa Mondiala din Brazilia
In acest joc online gratuit va trebui sa executati sase suturi pe poarta în 60 de secunde intr-un joc foarte simpatic de fotbal.
Cap mare si fotbal
In Cap mare si fotbal trebuie sa ne alegem personajul favorit iar apoi sa incercam sa invingem fiecare dintre adversari in acest joc de fotbal foarte haios.
Super suturi de fotbal
Super suturi de fotbal este un joc de fotbal in care vei putea sa iei parte la cel mai tare turneu la Campionatul Mondial de fotbal si poti deveni campion mondial!
Stelele cupei mondiale la fotbal
Stelele cupei mondiale la fotbal este un joc nou de fotbal unde poti participa la turneul final al Cupei Mondiale la fotbal din Brazilia.
Cupa mondiala 2014 la fotbal pe strada
Cupa Mondiala va fi castiga pe strazi, in afara stadioanelor, in acest joc. Care echipa fan crezi ca va castiga trofeul?
Cupa mondiala a monstrilor la fotbal
Sunteti gata pentru Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia 2014? Aceasta nu este o cupa mondiala obisnuita, este Cupa Mondiala a monstrilor!
Piciorul lui Cristiano Ronaldo
Piciorul lui Cristiano Ronaldo este un joc de fotbal al echipei celebrului fotbalist portughez, jucator al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.
Regele loviturilor libere
Daca vrei sa castigi Cupa Mondiala, atunci trebuie sa fii regele loviturilor de pedeapsa in aceste jocuri de fotbal de tras la poarta.
Liga de fotbal Kiba
Un joc de fotbal care se joaca intr-un stadion foarte frumos, o grafica foarte reusita si echipe foarte puternice din Premiership..trage la poarta sau apara mingile la 11 metri.
Super sprinturi si fotbal
Un joc de fotbal de masa cu o noua infatisare, va trebui sa iti folosesti echipa de jucatori pentru a completa golurile intr-o varietate de jocuri de puzzle.
Stelele fotbalului
Foloseste-ti abilitatile de fotbalist in Campionatul stelelelor din fotbal in acest joc. Joaca in una dintre cele 6 echipe prezente in joc.
Campionatul mondial de fotbal
Mergi cu echipa ta favorita la Campionatul Mondial de Fotbal si incearca sa devii cel mai bun dintre toti!
Fotbal cu smurfii la cupa mondiala
Cupa mondiala a smurfilor este un joc foarte frumos de fotbal. Smurfii din 32 de tari s-au adunat si incearca sa castige aceasta cupa.


Next Page -->