Jocuri cu fotbal
Jocuri Fotbal
Jocuri Fotbal
jocuri Copa America 2015 Copa America 2015
Pick your favorite South American soccer team and win the Copa America 2015! Help your team to fight for victory and defeat all opponents on penalty kicks, jocuri fotbal.
jocuri Juve vs Barca Juve vs Barca
Juventus or Barcelona, choose one of the two competitors willing to win the Euro championship and focus on penalties. This time, in order to ensure greater opportunity for the tournament title and trophy, rest when the goalkeeper is in their own hands and stretch only when it comes to kicking.
jocuri Supreme Football Supreme Football
We take football to a new level and feel like playing video console games with amazing graphics and controls they are simple. The goal remains the same: a few goals or at least more than the opponent, the participation of all the football game instead of just kicking the penalty time.
jocuri Cupa Mondiala la penalty in BRAZILIA Cupa Mondiala la penalty in BRAZILIA
Ultima Cupa Mondiala a avut loc in Brazilia, tara cu cele mai multe titluri, dar in acest joc, meciurile de fotbal vor fi inlocuite cu competitii de lovituri de la 11 metri.
jocuri Euro Cup Kicks Euro Cup Kicks
In Euro Cup Kicks trebuie sa inscrii cat mai multe lovituri libere pentru a-ti ajuta tara sa castige Campionatul European la fotbal.
jocuri One Shot Soccer One Shot Soccer
Un joc de fotbal foarte tare in care trebuie sa te ocupi de minge si sa marchezi goluri cu abilitate in poarta adversarilor.
jocuri Urban Futbol Urban Futbol
Urban Futbol este evident un joc de fotbal in care trebuie sa lovim mingea si sa incercam lovirea balcoanelor.
jocuri 12 Yards Penalty Challenge 12 Yards Penalty Challenge
12 Yards Penalty Challenge este un joc din categoria jocurilor de fotbal in care trebuie sa tragem suturi de la 11 metri cu mingea.
jocuri Jocuri fotbal suturi la poarta din alergare Jocuri fotbal suturi la poarta din alergare
Jocuri cu fotbal suturi la poarta din alergare - un joc de fotbal in care iti poti alege o echipa englezeasca si poti trage la poarta inscriind multe goluri.
jocuri Penalty shooters football game Penalty shooters football game
Penalty shooters is a football game where we can play a game of football here and penalty kicks from 11 yards in England.
jocuri Puppet Soccer 2014 Puppet Soccer 2014
Pick your most loved nation of the World Measure 2014 and begin your competition. Play strategically to win each one amusement and perhaps the World Soccer Cup!
jocuri Van Gaal antrenor la Manchester Van Gaal antrenor la Manchester
Van Gaal antrenor la Manchester este un joc din categoria jocuri de fotbal in care trebuie sa joci rolul celebrului manager olandez.
jocuri Inscrie goluri cu capul Inscrie goluri cu capul
Jucati exact ca un fotbalist adevarat, care datorita unei boli genetice, nu poate merge, dar poate decat sa sara. Introduceti mingea in plasa adversarului si incercati sa nu primiti goluri.
jocuri Alearga si inscrie goluri Alearga si inscrie goluri
Transforma contraatacurile in suturi la poarta de neoprit! Alearga catre poarta, dribleaza si inscrie goluri. Planifica-ti urmatoarea miscare cat mai curand posibil si devino maestrul golurilor!
jocuri Fotbal American Fotbal American
Fotbal american este un joc de fotbal, dar altfel de cum il stim noi, sportul cel mai iubit de europeni. Fotbalul american este similar rugby-ului de la noi.
jocuri Soccer Madness Soccer Madness
Soccer Madness este un joc de fotbal in care trebuie sa ghidezi jucatorul catre poarte inscriind goluri in jocuri cu fotbal.
jocuri Fotbal pe contraatac Fotbal pe contraatac
Fotbal pe contraatac este un joc din categoria jocuri fotbal in care trebuie sa jucam in campionatul mondial sau intr-o liga a tarii pe care o alegem.
jocuri Gol Gol Gol Gol Gol Gol
Un simpatic joc de fotbal in care trebuie sa inscrii cat mai multe goluri in poarta adversarului. Tine apasat pe mouse si seteaza puterea loviturii.
jocuri Loveste mingea Loveste mingea
Loveste mingea cu mouse-ul si incearca sa ajungi in poarta. Odata ce ai ajuns, va aparea o steluta pe care trebuie s-o colectezi. Strange cat mai multe puncte.
jocuri Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014 Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014
Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014 este un joc de fotbal pentru baieti care ne duce pe plaiurile braziliene la Campionatul Mondial de fotbal.
jocuri Capitanul Cupei Mondiale Capitanul Cupei Mondiale
In acest joc denumit Capitanul Cupei Mondiale trebuie sa avansezi pe terenul de fotbal si sa treci de adversari, sarind cu mingea peste ei.
jocuri Lovituri de pedeapsa la cupa mondiala 2014 Lovituri de pedeapsa la cupa mondiala 2014
Lovituri de pedeapsa la cupa mondiala 2014 este un joc de fotbal in care va trebui sa tragi la poarte penalty-uri la ultima cupa mondiala la fotbal in Brazilia.
jocuri Fotbal suprem Fotbal suprem
In fotbal suprem trebuie sa jucam un joc de fotbal in care trebuie sa ne infrangem oponentul si sa castigam cupa mondiala la jocuri de fotbal.
jocuri Fotbal ca o noua provocare Fotbal ca o noua provocare
In acest joc aveti nevoie sa trageti in minge cu succes pentru a inscrie un gol. Faceti clic pe player (punct galben), pentru a trece mingea la el. Mingea se va deplasa la jucatorul apasat.
jocuri Lovituri de penalty in Brazilia Lovituri de penalty in Brazilia
Cristiano Ronaldo - Magicianul cu mingea si mare vedeta a fotbalului de la Real Madrid. Loviturile sale sunt incredibile, tehnica sa de lovitura este fantastica, pe scurt, el e fotbalist perfect.
jocuri Trage la poarte Cupa Mondiala din Brazilia Trage la poarte Cupa Mondiala din Brazilia
In acest joc online gratuit va trebui sa executati sase suturi pe poarta Ón 60 de secunde intr-un joc foarte simpatic de fotbal.
jocuri Cap mare si fotbal Cap mare si fotbal
In Cap mare si fotbal trebuie sa ne alegem personajul favorit iar apoi sa incercam sa invingem fiecare dintre adversari in acest joc de fotbal foarte haios.
jocuri Super suturi de fotbal Super suturi de fotbal
Super suturi de fotbal este un joc de fotbal in care vei putea sa iei parte la cel mai tare turneu la Campionatul Mondial de fotbal si poti deveni campion mondial!
jocuri Stelele cupei mondiale la fotbal Stelele cupei mondiale la fotbal
Stelele cupei mondiale la fotbal este un joc nou de fotbal unde poti participa la turneul final al Cupei Mondiale la fotbal din Brazilia.
jocuri Cupa mondiala 2014 la fotbal pe strada Cupa mondiala 2014 la fotbal pe strada
Cupa Mondiala va fi castiga pe strazi, in afara stadioanelor, in acest joc. Care echipa fan crezi ca va castiga trofeul?


Pagina urmatoare -->
Contact - Politica Confidentialitate - RSS