Jocuri Fotbal
Jocuri Fotbal
Jocuri Fotbal la Jocuri100
jocuri-Euro Cup Kicks Euro Cup Kicks
In Euro Cup Kicks trebuie sa inscrii cat mai multe lovituri libere pentru a-ti ajuta tara sa castige Campionatul European la fotbal.
jocuri-One Shot Soccer One Shot Soccer
Un joc de fotbal foarte tare in care trebuie sa te ocupi de minge si sa marchezi goluri cu abilitate in poarta adversarilor.
jocuri-Urban Futbol Urban Futbol
Urban Futbol este evident un joc de fotbal in care trebuie sa lovim mingea si sa incercam lovirea balcoanelor.
jocuri-12 Yards Penalty Challenge 12 Yards Penalty Challenge
12 Yards Penalty Challenge este un joc din categoria jocurilor de fotbal in care trebuie sa tragem suturi de la 11 metri cu mingea.
jocuri-Jocuri fotbal suturi la poarta din alergare Jocuri fotbal suturi la poarta din alergare
Jocuri cu fotbal suturi la poarta din alergare - un joc de fotbal in care iti poti alege o echipa englezeasca si poti trage la poarta inscriind multe goluri.
jocuri-Penalty shooters football game Penalty shooters football game
Penalty shooters is a football game where we can play a game of football here and penalty kicks from 11 yards in England.
jocuri-Puppet Soccer 2014 Puppet Soccer 2014
Pick your most loved nation of the World Measure 2014 and begin your competition. Play strategically to win each one amusement and perhaps the World Soccer Cup!
jocuri-Van Gaal antrenor la Manchester Van Gaal antrenor la Manchester
Van Gaal antrenor la Manchester este un joc din categoria jocuri de fotbal in care trebuie sa joci rolul celebrului manager olandez.
jocuri-Inscrie goluri cu capul Inscrie goluri cu capul
Jucati exact ca un fotbalist adevarat, care datorita unei boli genetice, nu poate merge, dar poate decat sa sara. Introduceti mingea in plasa adversarului si incercati sa nu primiti goluri.
jocuri-Alearga si inscrie goluri Alearga si inscrie goluri
Transforma contraatacurile in suturi la poarta de neoprit! Alearga catre poarta, dribleaza si inscrie goluri. Planifica-ti urmatoarea miscare cat mai curand posibil si devino maestrul golurilor!
jocuri-Fotbal American Fotbal American
Fotbal american este un joc de fotbal, dar altfel de cum il stim noi, sportul cel mai iubit de europeni. Fotbalul american este similar rugby-ului de la noi.
jocuri-Soccer Madness Soccer Madness
Soccer Madness este un joc de fotbal in care trebuie sa ghidezi jucatorul catre poarte inscriind goluri in jocuri cu fotbal.
jocuri-Fotbal pe contraatac Fotbal pe contraatac
Fotbal pe contraatac este un joc din categoria jocuri fotbal in care trebuie sa jucam in campionatul mondial sau intr-o liga a tarii pe care o alegem.
jocuri-Gol Gol Gol Gol Gol Gol
Un simpatic joc de fotbal in care trebuie sa inscrii cat mai multe goluri in poarta adversarului. Tine apasat pe mouse si seteaza puterea loviturii.
jocuri-Loveste mingea Loveste mingea
Loveste mingea cu mouse-ul si incearca sa ajungi in poarta. Odata ce ai ajuns, va aparea o steluta pe care trebuie s-o colectezi. Strange cat mai multe puncte.


Pagina urmatoare -->
Author - Contact - Privacy Policy - RSS