Jocuri Fotbal
jocuri

Jocuri Fotbal la Jocuri100.ro

Puppet Soccer 2014 Puppet Soccer 2014
Pick your most loved nation of the World Measure 2014 and begin your competition. Play strategically to win each one amusement and perhaps the World Soccer Cup!
Van Gaal antrenor la Manchester Van Gaal antrenor la Manchester
Van Gaal antrenor la Manchester este un joc din categoria jocuri de fotbal in care trebuie sa joci rolul celebrului manager olandez.
Inscrie goluri cu capul Inscrie goluri cu capul
Jucati exact ca un fotbalist adevarat, care datorita unei boli genetice, nu poate merge, dar poate decat sa sara. Introduceti mingea in plasa adversarului si incercati sa nu primiti goluri.
Alearga si inscrie goluri Alearga si inscrie goluri
Transforma contraatacurile in suturi la poarta de neoprit! Alearga catre poarta, dribleaza si inscrie goluri. Planifica-ti urmatoarea miscare cat mai curand posibil si devino maestrul golurilor!
Fotbal American Fotbal American
Fotbal american este un joc de fotbal, dar altfel de cum il stim noi, sportul cel mai iubit de europeni. Fotbalul american este similar rugby-ului de la noi.
Soccer Madness Soccer Madness
Soccer Madness este un joc de fotbal in care trebuie sa ghidezi jucatorul catre poarte inscriind goluri in jocuri cu fotbal.
Fotbal pe contraatac Fotbal pe contraatac
Fotbal pe contraatac este un joc din categoria jocuri fotbal in care trebuie sa jucam in campionatul mondial sau intr-o liga a tarii pe care o alegem.
Gol Gol Gol Gol Gol Gol
Un simpatic joc de fotbal in care trebuie sa inscrii cat mai multe goluri in poarta adversarului. Tine apasat pe mouse si seteaza puterea loviturii.
Loveste mingea Loveste mingea
Loveste mingea cu mouse-ul si incearca sa ajungi in poarta. Odata ce ai ajuns, va aparea o steluta pe care trebuie s-o colectezi. Strange cat mai multe puncte.
Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014 Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014
Cupa Mondiala din Brazilia Fifa 2014 este un joc de fotbal pentru baieti care ne duce pe plaiurile braziliene la Campionatul Mondial de fotbal.
Capitanul Cupei Mondiale Capitanul Cupei Mondiale
In acest joc denumit Capitanul Cupei Mondiale trebuie sa avansezi pe terenul de fotbal si sa treci de adversari, sarind cu mingea peste ei.
Lovituri de pedeapsa la cupa mondiala 2014 Lovituri de pedeapsa la cupa mondiala 2014
Lovituri de pedeapsa la cupa mondiala 2014 este un joc de fotbal in care va trebui sa tragi la poarte penalty-uri la ultima cupa mondiala la fotbal in Brazilia.
Fotbal suprem Fotbal suprem
In fotbal suprem trebuie sa jucam un joc de fotbal in care trebuie sa ne infrangem oponentul si sa castigam cupa mondiala la jocuri de fotbal.
Fotbal ca o noua provocare Fotbal ca o noua provocare
In acest joc aveti nevoie sa trageti in minge cu succes pentru a inscrie un gol. Faceti clic pe player (punct galben), pentru a trece mingea la el. Mingea se va deplasa la jucatorul apasat.
Lovituri de penalty in Brazilia Lovituri de penalty in Brazilia
Cristiano Ronaldo - Magicianul cu mingea si mare vedeta a fotbalului de la Real Madrid. Loviturile sale sunt incredibile, tehnica sa de lovitura este fantastica, pe scurt, el e fotbalist perfect.
Trage la poarte Cupa Mondiala din Brazilia Trage la poarte Cupa Mondiala din Brazilia
In acest joc online gratuit va trebui sa executati sase suturi pe poarta în 60 de secunde intr-un joc foarte simpatic de fotbal.
Cap mare si fotbal Cap mare si fotbal
In Cap mare si fotbal trebuie sa ne alegem personajul favorit iar apoi sa incercam sa invingem fiecare dintre adversari in acest joc de fotbal foarte haios.
Super suturi de fotbal Super suturi de fotbal
Super suturi de fotbal este un joc de fotbal in care vei putea sa iei parte la cel mai tare turneu la Campionatul Mondial de fotbal si poti deveni campion mondial!
Stelele cupei mondiale la fotbal Stelele cupei mondiale la fotbal
Stelele cupei mondiale la fotbal este un joc nou de fotbal unde poti participa la turneul final al Cupei Mondiale la fotbal din Brazilia.
Cupa mondiala 2014 la fotbal pe strada Cupa mondiala 2014 la fotbal pe strada
Cupa Mondiala va fi castiga pe strazi, in afara stadioanelor, in acest joc. Care echipa fan crezi ca va castiga trofeul?
Cupa mondiala a monstrilor la fotbal Cupa mondiala a monstrilor la fotbal
Sunteti gata pentru Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia 2014? Aceasta nu este o cupa mondiala obisnuita, este Cupa Mondiala a monstrilor!
Piciorul lui Cristiano Ronaldo Piciorul lui Cristiano Ronaldo
Piciorul lui Cristiano Ronaldo este un joc de fotbal al echipei celebrului fotbalist portughez, jucator al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.
Regele loviturilor libere Regele loviturilor libere
Daca vrei sa castigi Cupa Mondiala, atunci trebuie sa fii regele loviturilor de pedeapsa in aceste jocuri de fotbal de tras la poarta.
Liga de fotbal Kiba Liga de fotbal Kiba
Un joc de fotbal care se joaca intr-un stadion foarte frumos, o grafica foarte reusita si echipe foarte puternice din Premiership..trage la poarta sau apara mingile la 11 metri.


Pagina urmatoare -->